پویش فضای مجازی و خانواده درخراسان شمالی با معرفی برگزیدگان خاتمه یافت
به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان شمالی با اشاره به جایگاه خانواده در فرهنگ ایرانیان گفت : براساس نتایج یک پژوهش که از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در طرح آمایش ارزشها و نگرش ایرانیان صورت گرفت، اکثر شرکت کنندگان در این طرح پژوهشی […]
به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان شمالی با اشاره به جایگاه خانواده در فرهنگ ایرانیان گفت : براساس نتایج یک پژوهش که از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در طرح آمایش ارزشها و نگرش ایرانیان صورت گرفت، اکثر شرکت کنندگان در این طرح پژوهشی خانواده را مهمترین مرجع تصمیم گیری اعلام کردند.
حسین فرخنده پنجشنبه شب در آیین اختتامیه نخستین پویش فضای مجازی و خانواده در خراسان شمالی اظهارداشت : همچنین در بخش دیگری از این پژوهش بیشتر شرکت کنندگان از خانواده و زندگی مشترک نیز به عنوان رضایت بخش ترین وجوه زندگی یاد کردند و این فرایند نشان می دهد که همچنان خانواده در جامعه ایرانیان به عنوان مطمئن ترین مرجع شناخته می شود و باید این جایگاه حفظ شود.
وی با تاکید برحفظ خانواده خاظرنشان کرد : اگر پایگاه خانواده از بین برود، هیچ جایگزینی برای آن وجود ندارد، و باید برای حفظ و صیانت خانواده به عنوان مهمترین مرجع تلاش کرد و از هر اقدامی که این پایگاه را تضعیف می کند، اجتناب شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان شمالی بهره گیری فضای مجازی را اجتناب ناپذیر دانست و تصریح کرد : فضای مجازی یک امکان است که باید به درستی از آن استفاده کرد و وجود برخی کاستی ها در این فضا، نباید ما را از بهره گیری درست آن محروم کند.
فرخنده با اشاره به اینکه برخی کشورها فضای مجازی را قبضه کرده و ما بیشتر در این فضا امر و نهی کردهایم، گفت: برخی کشورهای پیشرفته حتی برای کودکان فضاهای دسترسی خاص و گوشیهای متناسب با این گروه تعریف کردند ، ولی ما اطلاع رسانی و حساس سازی در این زمینه انجام ندادهایم که باید بیشتر در این حوزه وارد شویم.
در پایان این نشست از ۱۶ اثر برتر ارایه شده به نخستین پویش خانواده و فضای مجازی منتخب هیات داوران جوایزی اهداء شد.
هیات داوران این پویش پس از ارزیابی حدود ۷۰۰ اثر رسیده در قالب رسانه ای صوت ( پادکست) تصویر ( عکس کاریکاتور، اینفوگراف، پوستر، کلیپ و نماهنگ) و متن نوشت ۱۶ اثر برتر را حایز رتبه اول، دوم ، سوم و قابل تقدیر شناختند و از ارسال کنندگان این اثر قدردانی شد.
* بخش تصویر (کاریکاتور و کارتون)
سیدتقی رضایی نفر اول
علی گریوانی و داریوش مهردلان مشترکا دوم
نرگس رهبری مقدم شایسته تقدیر
*بخش تصویر (فیلم)
نجمه ایمانی نفر اول
جواد درتومی نفر دوم
کریم علیزاده، هومن پارسا و داوود وحیدی به طور مشترک سوم
محمد حسین و محمدمهدی محمدی و محمدکارگر شایسته تقدیر
*بخش پادکست
مصطفی بازخانه و علی گریوانی برگزیده
*بخش متن نوشت
زکیه پویان مهر، تیمور غلامی و حسین حیدرپور برگزیده
پویش تولید محتوا در فضای مجازی با عنوان «فضای مجازی و خانواده» در چهار محور «شبکه های اجتماعی و خانواده»، «آموزش مجازی و خانواده»، «سبک زندگی و خانواده» و «کرونا و خانواده» و در قالب های رسانه ای صوت (پادکست)، تصویر (عکس، کاریکاتور، اینفوگراف، پوستر، کلیپ و نماهنگ) و متن نوشت فراخوان شده بود.
هیات داوران این رویداد مهم فرهنگی و هنری را عباس ناصری، مهران رحمانی، الهه علیپور و میثم حاجی پور بر عهده داشتند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰