رئیس سازمان تبلیغات اسلامی: انتخابات بزرگ و پرشوری در پیش داریم
به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجتالاسلام و المسلمین محمد قمی امروز پنجشنبه در نشست صمیمی با دانشجویان بسیجی در محل لانه جاسوسی و سازمان بسیج دانشجویی تهران بزرگ به سئوالات دانشجویان در زمینه انتخابات و مسائلی که میتواند در عملکرد یک دولت جهادی و انقلابی نقش داشته باشد پاسخ داد. […]
به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجتالاسلام و المسلمین محمد قمی امروز پنجشنبه در نشست صمیمی با دانشجویان بسیجی در محل لانه جاسوسی و سازمان بسیج دانشجویی تهران بزرگ به سئوالات دانشجویان در زمینه انتخابات و مسائلی که میتواند در عملکرد یک دولت جهادی و انقلابی نقش داشته باشد پاسخ داد. این نشست با عنوان مشارکت حداکثری برای دولت تازه نفس برگزار شد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در جمع دانشجویان بسیجی به حضور حداکثری در انتخابات تاکید کرد و نقش دانشجویان را در عرصه انتخابات و تحولات کشور موثر دانست. حجت الاسلام و المسلمین قمی خطاب به دانشجویان با اینکه انتخابات بزرگی در راه است، گفت: دانشجوی تشکلی و مکتبی میتواند سرنوشت کشور را بسیار قدرتمندانه متحول کند. در این میان دختران دانشجو میتوانند عملکرد موثرتری داشته باشند تا جایی که آثارش در جامعه ماندگار شود. البته آقایان دانشجو هم باید با حفظ شئونات اسلامی همراه خواهران باشند و در ایجاد تحولات سیاسی و اجتماعی کشور که منجر به سازندگی و توسعه شود نقشآفرینی کنند.
قمی در پاسخ یکی از دانشجویان درباره سلیقهای عمل کردن ردصلاحیتها گفت: درباره این موضوع دو جمله دارم. یکی اینکه دیگر بس است که بیاییم وقت بگذاریم ببینیم شورای نگهبان بد عمل کرد یا درست. برفرض اینکه از بیست نفر صفر گرفته باشد این موضوع گذشته است. البته باید به جای خودش به آن بپردازیم. اما به آنچه باید فکر کنیم این است که حالا چه کار باید کرد. بنده حقیر هم انتقاداتی به نحوی عملکرد شورای نگهبان دارم و همچنین پیشنهاداتی هم دارم .بسیاری از افرادی که در شورای نگهبان هستند به صداقت، سلامت و انصاف و تقوا میشناسم ولی انتقاداتی دارم.
همه باید تقویت و افزایش مشارکت را فرض بگیرند
حجتالاسلام قمی گفت: مسالهای که شورای نگهبان درباره صلاحیتهای و ردصلاحیتها مطرح کرده است اجرا قانون است. من هم فکر میکنم بر همین اساس تصمیم گرفته است. در تقسیم کارها شورای نگهبان مسئول احراز صلاحیت است. در این باره معیارهای متفاوتی وجود دارد. یعنی ممکن است فردی پروند مفتوح حقوقی داشته باشد و همین موضوع باعث میشود طبق قاعدههای موجود صلاحیتش رد شود؛ اما ممکن است در دوره بعد آن فرد به دلیل اینکه از پروند مفتوح قبلی تبرئه شده، صلاحیتش تایید شود. اینکه این رویه درست است یا غلط انتقادات بسیاری دارم. اما صلاحیت در یک مجلس ۱۲ نفری مورد بررسی قرار میگیرد و بررسی صلاحیتها بر اساس یک قاعده و قانون پیش میرود، بدون شک باید از قانون تمکین کرد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه اما جواب به این سئوال که شورای نگهبان باید درباره میزان مشارکت نقش داشته باشد؟ تصریح کرد: به نظر بنده همه باید در جمهوری اسلامی که نظام مردمسالاری دینی است تقویت مشارکت را فرض بگیرند. اما نمیشود از این نتیجه گرفت کسی که صلاحیتش به دلایلی احراز نمیشود باید تایید کنیم تا مشارکت زیاد شود این وجهه جمع دارد، نقطه تقارن دارد که در سنجههای تفصیلی و تلفیقی باید معلوم شود.
قمی افزود: اینکه باید فرآیندها اصلاح شود حرف درستی است. جریانهای دانشجویی میتوانند بعد از انتخابات ایرادات فرآیندی و روشن نبودن سنجهها و ملموس نبودن عدله را مورد بررسی قرار دهند.
وی با بیان اینکه آنچه روشن است باید انتخابات برگزار شود و قطعا یک مشارکت پر شور را شاهد خواهیم بود اظهار کرد: بلد نیستیم با مردم صحبت کنیم و تدبیری برای دردهایشان پیدا کنیم و بستری فراهم کنیم که درباره تعیین سرنوشت خودشان حرف بزنند و آنها را به میدان بکشانیم، باید فکری اساسی کنیم.
رئیس سازمان تبلیغات افرود: اکنون در شرایطی هستیم که باید روبه جلو حرکت کنیم و کمک به مردم برای تعیین سرنوشت خودشان میتواند بهترین عملکرد باشد.
دولت آینده به مساله رشد جمعیت توجه کند
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پاسخ به سوال دانشجویان درباره بحران جمعیت و عملکرد سازمان تبلیغات اسلامی برای ترویج فرهنگ ازدواج و آسان سازی در جامعه پاسخ داد: سازمان تبلیغات اسلامی از هرکسی که میخواهد در زمینه دین و تبلیغ اسلام ناب کار کند به نحوی حمایت میکند. در بحث جمعیت هم همین طور است؛ در ترویج فرهنگ ازدواج و فرزندآوری و رشد جمعیت سازمان تبلیغات نگاه هدفمند و حامیانه دارد.
حل بحران جمعیت که با آن رو به رو هستیم نیازمند یک استراتژی است. حتما دولت آینده یکی از موضوعاتی که باید مورد توجه قرار دهد همین مساله رشد جمعیت است. اگر معضل جمعیت حل نشود فردای کشور یک جامعه ضعیفی خواهد بود. حتما موضوع اقتصادی در مساله جمعیت مطرح است ولی ریشه رشد جمعیت ما فرهنگی است. جریان دانشجویی و همه کسانی که میتوانند در جامعه تاثیرگذار باشند باید در این زمینه وارد کار شوند.
به گزارش ایرنا، سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ در سراسر کشور برگزار میشود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰